Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Навијачи Индепендијентеа памте Јагоду

Још раније смо писали да су навијачи славног аргентинског Индепендијентеа пружили подршку пријатељима из Београда заставом са ликом Марка Ивковића на којој су и грбови Црвене звезде и Индепендијентеа, а сада су то урадили и на утакмици свог клуба у Авељанеди.

Навијачи Индепендијентеа су на утакмици аргентинске “Примере“ против Гимнасије из Ла Плате (1:1) у осмом колу истакли добро познату заставу са ликом Марка Ивковића “Јагоде“ и тако још једном показали да поред вреле крви, која повезује менталитет аргентинског и српског народа, поседују и високе моралне особине у које неки, који нису упознати са светом навијача, без разлога сумњају. “Јагода“ на тај начин и даље живи у срцима свих истинских навијача, тифоза и симпатизера, а пре свега великих људи.

Иначе, Индепендијенте је тренутно осми на табели, од 30 клубова, колико од ове сезоне наступа у елитном рангу некадашњих двоструких светских првака и актуелних вицешампиона планете. Заостатак за водећом Боком Јуниорс износи седам бодова, па се надамо да ће се Индепендијенте и Црвена звезда ипак на крају радовати у својим националним шампионатима и освојити титуле. У питању су гиганти светског фудбала, некадашњи континентални и светски прваци, које као што смо се више пута уверили, повезује и велико навијачко пријатељство.

Повезане вести

Leave a Comment