Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти крећу по одбрану титуле из Ниша – 19.30 СЦ „Чаир“!

Ватерполисти Црвене звезде стартују у четвртфиналу плеј-офа против Наиса, у Нишу. Први меч четвртфинала се игра сутра од 19.30 на базену СЦ „Чаир“.

Црвено-бели су завршили премијерно учешће у Регионалној лиги у групи за шампиона и Ф4, на последњем месту у групи. Велико искуство за млади тим Дејана Савића, коме је то била одлична припрема за финалне борбе у домаћем шампионату. Као и прошле сезоне, и ове ће црвено-бели започети из Ниша домаће првенство.

Наис је завршио такмичење у Првој A лиги на другој позицији, иза Бањице, што је одличан резултат за Нишлије. Остварили су 9 победа, две нерешене утакмице уз три пораза. Постигли су 127 голова, примили 95, што их чини најбољом одбраном лиге. Другу позицију су обезбедили победом у последњем колу над Сингидунумом, а на домаћем базену су забележили 5 победа, један реми (Бањица) и један пораз (Жак). У последње четири утакмице забележили су 4 победе. Најбољи стрелци су Васић и Нововић, а прати их Шиљ.

Победник овог дуела у полуфиналу иде на пар Партизан/Стари Град. Други меч четвртфинала игра се 18.априла на 25.мају. Домаћини у првим мечевима су екипе са редним бројевима 5-8, које су пласман у плеј-оф обезбедили из Прве А лиге.

Карте за меч коштају 200 динара и моћи ће да се купе на билетарници базена Чаир од четвртка у 15 часова.

 Четвртфинале плеј-офа, први меч

Наис – Црвена звезда

базен СЦ „Чаир“, 19.30

Повезане вести

Leave a Comment