Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Хокеј: У суботу почиње 14. меморијални турнир “Миодраг Шишић – Шиле“

У Београду ће током овог викенда бити одржан међународни дечји турнир у хокеју на леду “Миодраг Шишић – Шиле 2015“ у знак сећања на легендарног хокејаша Црвене звезде, једног од најбољих у историји клуба.

Такмичење ће бити одржано у суботу 11. и недељу 12. априла уз учешће 12 клубова (24 екипе) из Србије, Босне и Херцеговине, Словеније и Хрватске, а преко 300 дечака и девојчица дружиће се, смејаће се и наравно играти најбржу колективну игру на свету у леденој дворани хале “Пионир“. На такмичењу ће, наравно, учествовати и Црвена звезда са својим талентованим клинцима.

Miodrag Šišić

Турнир почиње у суботу 11. априла у девет часова изјутра, а церемонија свечаног отварања на програму је у 14 часова. Ево и 12 клубова учесника 14. Шилетовог меморијалног турнира:

Црвена звезда (Србија)

Ред тим (Србија)

НС Старс (Србија)

Беостар (Србија)

Serbian girls (Србија)

Спартак (Србија)

Партизан (Србија)

Вукови (БиХ)

Тиса Волан (Мађарска)

Олимпија (Словенија)

Загреб (Хрватска)

Младост (Хрватска)

Позивамо све мале суграђане да са својим родитељима посете ледену дворану “Пионир“ и буду део веселе и позитивне атмосфере коју организује хокејашки клуб Црвена звезда и град Београд. Турнир се завршава у недељу дефилеом свих учесника, доделом медаља и поклона која је на програму од 16 часова.

Повезане вести

Leave a Comment