Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти убедљиви у Нишу за предност у четвртфиналној серији

Ватерполисти Црвене звезде савладали су Наис у Нишу 12:6 (0:4, 3:4, 0:3, 3:1) у првом мечу четвртфинала плеј-офа првенства Србије. Најефикаснији је био Страхиња Рашовић са 5 голова.

Озбиљно су ушли у меч шампиони Србије и од самог старта је постојао један тим у базену. За Црвену звезду нису наступили Денис Шефик, Димитрије Обрадовић, Иван Рацков и Никола Томашевић. Већ у првој четвртини наслутио се победник када је Црвена звезда повела 4:0, а голеафу је отворио Ешкерт. Нишлије су успеле да се колико-толико одрже у мечу у другој четвртини, али након трећег периода и вођства шампиона 11:3, све је било јасно. У последњој четвртини Дејан Савић је пружио шансу млађим играчима, талентованом Тодоровском на голу, Јовановићу, Колашинцу и Никочевићу.

Страхиња Рашовић је наставио голгетерску серију и 5 голова био најефикаснији. Погађали су и Ранђеловић и Његован по 2 пута, Виктор Рашовић, Драшовић и Ешкерт по једном.

Други меч је на програму у Београду, 18.априла.

Наис – Црвена звезда 6:12 (0:4, 3:4, 0:3, 3:1)

Базен Чаир. Гледалаца 650. Судије: Миловић и Јованчевић.

НАИС: Лазић (10 одбрана), Костић, Павичић 1, Милић 2, Носовић 1, М. Милошевић 1, Живић, Ђорђевић, Омеровић, Шиљ, Станимировић, Д. Милошевић, Илић, Поповић. Тренер: Благојевић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић (10 одбрана), С. Рашовић 4, Драшовић 1, Танкосић, Никочевић, Ешкерт 1, Бијелић, В. Рашовић 1, Ранђеловић 3, Његован 2, Колашинац, Јовановић, Тодоровски, Јовић. Тренер: Савић.

Повезане вести

Leave a Comment