Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице други пут за финале

Одбојкашице Црвене звезде имаће другу прилику да обезбеде борбу за трофеј, пошто су после два брејка у Суботици изгубиле први меч у Београду. Црвено-беле су у гостима славиле са 3:1 и 3:2, док је НИС Спартак био бољи са убедљивих 3:0.

После две одлично одигране утакмице, Звезда је као домаћин приказала нешту лошију игру, што екипа као Спартак свакако уме да искости. Међутим, нема места паници, црвено-беле још увек имају предност, и покушаће да већ у суботу реше питање другог финалисте.

Све што није искористио у пре две, Спартак је надокнадио у трећој утакмици – смањили су број грешака, добро користили и најмање прилике и падове игре црвено-белих.  Тања Средић, средњи блокер Суботичанки, била је најефикаснија код гошћи са 15 поена. Пратиле су је Марта Дрпа са 14 и Цветићанин са 10.

С обзиром на реалан оснод снага ове две екипе, није ни било реално да резултат у серији буде 3:0. Хелић је, као и обично, било најбоља у црвено-белим редовима са  17 поена, док је Николина Лукић забелижила  10, а Трнић осам.

Визура је после три утакмица успела да елиминише Јединство из Старе Пазове,  и у финалу чека бољег из овог дуела.

УСЦ ,,Вождовац“, 18. април, 18h.

Повезане вести

Leave a Comment