Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Николина Лукић: Очекујем да ћемо тријумфовати

Прву прилику да се пласирају у финале Винер Штетише лиге одбојкашице Црвене звезде нису успеле да искористе, али ће другу прилику имати већ у суботу 18. априла у дворани УСЦ Вождовац на Бањици.

Црвено-беле воде у полуфиналној серији против екипе НИС Спартак са 2:1. Након две победе на старту серије у Суботици, Звездине даме су доживеле пораз у Београду.

Примач сервиса Црвене звезде Николина Лукић уверена је у тријумф против Суботичанки.

Очекујем победу у четвртом мечу. Чврсто верујем у то и мислим да смо боља екипа од њих. Не желим да звучим арогантно, али сам стварно уверена у то. Исто тако сматрам да резултат 3:0 у серији није нимало реалан, нити када смо ми у питању, а ни они – истакла је Лукићева, а потом је додала:

На нама је сада да се окренемо тој наредној утакмици, да се што боље опоравимо, пошто смо у три дана одиграли две утакмице. Чврсто верујем да ћемо бити спремне за ту утакмицу у суботу и очекујем да ћемо тријумфовати – закључила је Николина Лукић.

zz1477783_641184202609146_2058688132_n

Четврта утакмица полуфиналне серије плеј-офа Винер Штетише лиге између Црвене звезде и НИС Спартака је на програму у суботу 18. априла од 17 часова у дворани УСЦ Вождовац на Бањици. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Игор Миљковић и Светлана Зотовић.

Уколико буде потребно, пети меч полуфиналне серије би се играо у Суботици 22. априла.

Пласман у финале плеј-офа Винер Штетише лиге ће изборити екипа која прва дође до три тријумфа у полуфиналној серији. Екипа Визуре обезбедила је пласман у финале пошто је у полуфиналној серији савладала Јединство из Старе Пазове са 3:0.

Повезане вести

Leave a Comment