Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Хоће ли неко реаговати: Тренер Партизана отворено претио судијама и делегату!

На конференцији за медије после победе Црвене звезде у трећем мечу полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге, тренер Партизана наставио је са претњама и својим играма. Отворено је запретио делегату и судијама да се играју са судбином!

– Бобан Марјановић се удара по коленима? Па се ван контекста извлаче наслови. У прошлој утакмици смо изводили шест бацања, свако Тепић. Делегирају се судије расположене према Звезди Радовић и Белошевић. Павловић наседа на провокације, али се не суди када играч стаје испред њега и провоцира. Имате очи можете да то искометаришете. Није то основни разлог, али веома је прљав начин делегирања судија. Павловић је ухватио за ногу Лазића, али није свирано гурање Акојона. Ако га је хватао за ноге није му избио око. Ови људи се играју са судбинама других људи не знајући да се тако играју са својим судбинама, мислим на делиоце правде!

После отворених претњи да није безбедно да Црвена звезда победи, оправдавања подмуклог ударца пулена Павловића и претњи судијама и делегату, хоће ли неко реаговати или је извесна особа од државне важности и већ дуги низ година га него штити?

Да ли је безбедно поред оваквих особа бавити се спортом, не само кошарком, у Србији?

Повезане вести

4 comments

Homer апр 19, 2015 at 09:33 Reply
Homer апр 19, 2015 at 09:35

da li ovotreba komentarisati????? niko to sinoć nije primetio !!!

Reply
Homer апр 19, 2015 at 09:35

pardon, „ovo treba“…

Reply
Red апр 19, 2015 at 00:43

On vrši pritisak zbog sutrašnje utakmice. Uopšte ga ne zanima što propagira nasilje. Na taj način uvek funkcionišu kad su slabiji. Tako je bilo bar u četiri sezone. Mnogo para je u igri. Odradiće to Radonjić.

Reply

Leave a Comment