Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Марјановић: Идемо даље и спремамо се за следећи меч

Бобан Марјановић је коначно пружио знатно бољу партију него на прве две утакмице у полуфиналној серији АБА лиге. За 24 минута у игри нанизао је 11 поена, седам скокова, по једну блокаду и асистенцију, али скромни горостас Црвене звезде у први план је истакао тимски учинак у победи којом је направљен брејк и враћена предност домаћег терена:

– Битно је да је тим данас играо добро. Што се тиче моје игре то је потпуно на страни. Добро смо се спремили за овај меч и одиграли тимски. Ништа још није готово. Очекује нас још једна тешка утакмица, као и много таквих мечева до краја сезоне са Партизаном. Одлична су екипа, умеју да се врате и морамо добро да се наспавамо, охладимо главе и да се припремимо за предстојећи меч – истакао је МВП и први скакач Евролиге ове сезоне, а потом додао:

– Стварно је тешко играти овде, нарочито пред њиховим навијачима и пред пуном халом. Није било лако, али фокусирали смо се на себе, нисмо гледали шта се дешава около. Ништа ово не значи, колико је нама тешко толико је и њима. Идемо даље и спремамо се за следећи меч – закључио је популарни Боби.

Повезане вести

Leave a Comment