Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Други чин полуфиналне борбе

Одбојкаши Црвене звезде су одлично стартовали у полуфиналној серији победивши Војводину са 3:1 у првом мечу. Први и трећи сет су били посебно неизвесни, али је наш тим био прибранији у завршницама, и решио ова два сета у своју корист. У другом сету, Новосађани су били били прилично убедљиви, док је Звезда на сличан начин освојила четврти сет, преломивши га након техничког тајм-аута, и на тај начин повела у полуфиналној серији, која се игра на три добијена меча. Све ово најављује још један узбудљив дуел ове две екипе, а надамо се да ће наш тим поново изаћи као победник, и стићи на корак од финала.

Примач Црвене звезде, Филип Стоиловић, изнео је своје мишљење о предстојећем мечу за званични сајт нашег одбојкашког клуба. Најефикаснији играч нашег тима у прошлом мечу, истиче жељу нашег тима да настави са одличним партијама, и поново „одбрани“ домаћи терен:

„Нећемо се сигурно зауставити на једној победи. Желимо да добијемо серију, надамо се што пре, тако да у недељу идемо на победу. Надам се да ћемо резултатом 2:0 у серији отићи у Нови Сад.“

О противнику, који је недавно освојио Куп изазивача:

„Сигурно је да су имали тежак период иза себе. Ова екипа Звезде је претходних година била у сличној ситуацији, са исто толико обавеза, па је упркос томе успевала да осваја титуле. Ту се показује величина екипе. Мислим да су имали довољно времена да се одморе и да ће у недељу бити врло узбудљиво.“

Филип Стоиловић и Александар Околић су позвани у репрезентацију Србије:

„Веома ми значи то што сам на списку. То је још једна обавеза да се још више доказујем.“

Црвена звезда је направила одличан први корак, али остало је још много да се игра. Војводина ће сигурно покушати да исправи грешке из првог меча, и направи „брејк“, пре него што се полуфинална серија пресели у Нови Сад. Верујемо да ће наша екипа имати одговор на то, и успети да направи значајан корак ка пласману у финале. Позивамо све навијаче да дођу у недељу у халу на Бањици, и помогну Звезди да то и оствари. Као што је и раније напомињано, Црвена звезда и Војводина су последњих неколико сезона често и директно одлучивали о трофејима, увек су њихове утакмице биле занимљиве и прави празници одбојке, што је такође само по себи позив на њихов нови меч.

Идемо до нове победе!

Други меч полуфинала плеј-офа Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Војводина НС семе,

УСЦ „Вождовац“, недеља, 19. 04. 2015. године, 20:30h

Повезане вести

Leave a Comment