Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Ристовић: Чланови и пријатељи клуба су били лишени слободе

После синоћњег меча, тренер Црвене звезде, Дејан Радоњић је све шокирао када је рекао да се на полувремену нису појавили људи из Звездине управе који су први део меча пратили поред терена.

Из Партизана су касније објавили да су то биле вође навијача, што је звучало прилично нелогично имајући у виду да Делије не долазе на утакмице АБА лиге. Касније је директор Црвене звезде, Давор Ристовић објаснио шта се десило.

– Заједно са екипом на утакмицу је дошло неколико чланова и пријатеља клуба у тачном броју који је био предвиђен и договорен са представницима Партизана на састанку за безбедност који је одржан пре утакмице. Међутим, на полувремену неколицини тих људи из неког разлога није дозвољено да се врате у халу и не знам на чију иницијативу је дошло до такве одлуке. Полиција и Жандармерија им нису дозволили поновни приступ у халу, а током другог полувремена задржани су у једној од просторија у Пиониру. Било је то прилично непријатно, јер они нису били ухапшени, пошто за то није било никаквог разлога, али су опет на неки начин били лишени слободе, што је заиста несхватљиво.

Да ли је ово још један покушај КК Партизан да свој опстанак реше ван терена, користећи се разним средствима, с обзиром да су на терену коначно наишли на екипу која може да се носи са свим њиховим играма, спортским и оним другим?!

Повезане вести

2 comments

madness2233 апр 19, 2015 at 14:23

Zna li se ko sudi veceras ?

Reply
Boris апр 19, 2015 at 19:39

Pukl, Petek, Hordov.

Reply

Leave a Comment