Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Навијачи и кошаркаши на Дорћолу прославили Евролигу и финале АБА! (ФОТО&ВИДЕО)

Кошаркаши Црвене звезде савладали су Партизан у полуфиналној серији плеј-офа АБА лиге са 3:1 у победа и тако и наредне сезоне осигурали место у најелитнијем такмичењу Европе, Евролиги!

Трећа победа је извојевана пред ривалским навијача, а после немилих сцена након меча у Пиониру, кошаркаши су се запутили према 25.мају на Дорћолу, где их је на паркингу испред СЦ „25.мај“ сачекало око 250 навијача бакљадом и песмом, са којима су заједно прославили улазак у финале АБА лиге и Евролигу. Највеће одушевљење, заиста одушевљење, изазвао је Никола Калинић, који је једва изашао из аутобуса, а срећни навијачи су га грлили и тражили слику више. Одмах за њим и тренер Дејан Радоњић, капитен Лука Митровић, Маркус Вилијамс, Чарлс Џенкинс, Боби Марјановић, Јака Блажич, Бранко Лазић, Маик Цирбес, Стефан Јовић, Немања Дангубић, Марко Тејић, Никола Ребић, а били су присутни и млађи чланови Алекса Раданов, Аранитовић, Чворовић, Каплановић… Дорћол је познато упориште Звездиних навијача, а 25.мај је место наших ватерполиста, надамо се да ће се пелцер пренети.

Капитен Лука Митровић и Никола Калинић су са саиграчима и навијачима славили уз Звездине песме, а у току дана на МЦЗ можете погледати детаљније фото&видео са дочека.

Цигани поздрављају своје шампионе!

12

Повезане вести

Leave a Comment