Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Нинковић: „Вујошевић је насрнуо на члана Скупштине клуба“

Црвена звезда Телеком је тријумфом против Партизана у полуфиналној серији плеј-офа направила огроман успех. Црвено-бели ће бити у прилици да се боре за шампионски прстен регионалног такмичења, а пласманом у финале АБА лиге изборено је и учешће у Евролиги наредне сезоне. Тријумф изабраника Дејана Радоњића још више добија на тежини и значају ако се у обзир узме чињеница да су две одлучујуће победе изборене на гостујућем терену у одличној атмосфери.

После великог тријумфа црвено-белих у ходнику дворане Пионир дошло је до мањег инцидента када је тренер Партизана Душко Вујошевић насрнуо на члана Звездине управе који је био присутан на утакмици. Како би се спречиле било какве даље манипулације и протурање полуинформација, поводом целог случаја огласио се Милош Нинковић, председник КК Црвена звезда Телеком:

– Човек кога медији данас доводе у везу са немилим догађајем у ходнику Пионира и на кога је насрнуо Душко Вујошевић је Стеван Сојић, члан Скупштине КК Црвена звезда, а на ту функцију је изабран још 12.08.2011. године.Факултетски је образован, има диплому маркетинг менаџера у спорту, није осуђиван нити се против њега води било какав кривични поступак, како неки медији то покушавају да представе ваљда само зато што навија и воли Црвену звезду. У халу је дошао са екипом, као члан руководства клуба – појаснио је Нинковић и потом додао:

– Да ли сви треба да се понашамо као што је то радио судија Марко Јурас када га Вујошевић шамарао, а онда му се овај арбитар извињивао преко медија? Е па, Душко Вујошевић то неће доживети ни од кога из Црвене звезде. На даље махинације и манипулације у медијама преко којих се врше покушају да се скрене тема са велике победе и спортског успеха који су играчи и чланови стручног штаба часно изборили на терену, Црвена звезда се више неће оглашавати. Сву своју снагу и енергију усмерићемо у намери да освојимо шампионски прстен АБА лиге – закључио је Нинковић.

Повезане вести

Leave a Comment