Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Ристић: „Идемо на победу у дербију, у добром расположењу смо због кошаркаша“

Фудбалери Црвене звезде су, након тријумфа на Врачару, добили два дана слободног времена како би се одморили пред важне утакмице које следе.

Екипа ће са тренинзима наставити у уторак преподне, а истог дана их очекује и контролна утакмица. Наиме, од 17 часова, фудбалери Црвене звезде ће на помоћном терену одиграти пријатељску утакмицу са ИМТ-ом.

Све је то део припрема за 148. вечити дерби који се игра наредног викенда. Један од фудбалера који са великим нестрпљењем ишчекује ову утакмицу је Михаило Ристић.

– Заостајемо пет бодова и морамо да идемо на победу. То ме не оптерећује, јер не постоји притисак који је јачи од оног који сам себи намећем. То ми не смета. Нисам још увек потпуно здрав, надам се да ће до утакмице стање да се стабилизује, али неће ме ништа спречити да заиграм уколико ми шеф укаже поверење – рекао је Ристић, који је, као и многи фудбалери, испратио и кошаркашке дербије.

– Очекујем велику енергију са трибина и велику подршку. Сви смо сада у добром расположењу због успеха кошаркаша, и очекујем да се позитивна енергија преусмери и на наш стадион, како бисмо и ми забележили победу и вратили се у равноправну трку за титулу.

Иако је у првом сениорском вечитом дербију који је играо, Црвена звезда поражена, млади фудбалер сматра да је искуство које је та утакмица донела драгоцено.

– Данас ми је много лакше. Сада знам како то све изгледа, шта могу да очекујем, имам то искуство иза себе и много сам мирнији. Другим речима – једва чекам утакмицу – закључио је Ристић.

Повезане вести

2 comments

pera апр 21, 2015 at 16:54

Dobijamo samo da u timu ne budu Lazić i Orlandić. Prvi jer ne zna da skoči a drugi jer nema poima sa fudbalom već je tu da se proda kao džak krompira. Eh da je neko bio pametan sada bi razneli raspali Partizan sa Jovićem i Despotovićem koji grizu u napadu i Kataijem koji dolazi iz drugog plana ali trener neće da igra sa dva špica jedino kad mora da igra Orlandić.

Reply
burago апр 20, 2015 at 14:58

Ovaj decko mora da igra ako hocemo da gledamo fudbal, jer je nas najbolji igrac bez obzira na godine…

Reply

Leave a Comment