Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоФлорбол

Флорбол: Црвено-бели нису успели да стигну до друге победе

Екипа Црвене звезде није искористила предност домаћег терена у трећој утакмици финалне серије против Партизана. Црвено-бели су поражени после пенала резултатом 5:6 (3:0, 1:4, 1:1, 0:1), тако да вечити ривал сада води са 2:1 у серији која се игра до три победе.

Звезда је сјајно почела меч и повела са 3:0 после прве трећине. Међутим, већ у другој деоници гости су успели да поравнају на 4:4. После трећег периода игре било је 5:5, па се приступило извођењу пенала, где је Партизан био успешнији и славио са укупних 6:5.

Голове за црвено-беле постигли су Марко Петровић, Марко Рајчић, Милош Петровић, Страхиња Аврамовић и Бранимир Симић. По две асистенције су уписали Рајчић и Марко Петровић. Стрелци за Партизан били су Стефан Николић, Гајдаш, Крстић, Бресјанац и Обрадовић.

Четврта утакмица у којој ће домаћин бити црно-бели игра се у недељу 26. априла у Падинској скели, а према ранијем договору само ће навијачи домаћег клуба бити на трибинама. Надамо се да ће Звезда направити брејк по угледу на кошаркаше и обезбедити мајсторицу на домаћем терену.

Повезане вести

Leave a Comment