Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

ИМТ – Црвена звезда 2:2 (0:1)

Комбиновани тим Црвене звезде ремизирао је у пријатељској утакмици са ИМТ-ом.

Терен: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“
Гледалаца: 100
Судија: Јован Шегрт (Београд)
Стрелци: Гаврић у 72′ и Савићевић у 73′ за Црвену звезду, а Савићевић у 35′ и Јеремић у 76′ за ИМТ.

Црвена звезда: Кахриман, Петковић, Лазић, Мбођ, Ђорђевић, Грујић, Ристић, Босанчић, Аврамовски, Гаврић, Савићевић.
Ререрве: Манојловић, Цветковић, Јововић, Ступић, Орландић.

ИМТ: Булајић, Матејевић, Савићевић, Киковић, Филиповић, Ступар, Љубомирац, Јовановић, Сердар, Петронијевић, Матијевић.
Резерве: Црнобрња, Алексић, Ђуричић, Ивковић, Косић, Миладиновић, Јеремић, Радовановић.
Док је један део екипе тренирао, на другом терену су снаге одмерили Црвена звезда и ИМТ. На крају, коначан резултат гласио је 2:2. Своју прву утакмицу после дуге паузе одиграо је Марко Петковић, који је екипу предводио са капитенском траком на руци. Данијел Аврамовски је деловао по десном боку, док је најистуренији био Вукан Савићевић.

Прву прилику на утакмици имао је Гаврић, и то на самом почетку меча, али је лопта завршила на оквиру гола. На следећу прилику се дуго чекало, али Кахриман је био тај који је први вадио лопту из мреже. Играо се 35. минут када је Савићевић извео слободан ударац са 18 метара, и прецизним ударцем успео да савлада Звездиног голмана.

У наставку је виђена знатно агилнија игра Црвене звезде, а је самим тим створено и више шанси. Неколико удараца са дистанце успешно је зауставио чувар мреже гостију, а најбољу шансу пропустио је Мамаду Мбођ, који је шутирао са пет метара, али је интервенисао Булајић. Ипак, одбрана гостију била је сломљена у 72. минуту. Гаврић је искоса са десне стране шутирао, а лопта се од стативе одбила у гол. Већ у наредном нападу, Звезда је повела. Гаврић је пронашао Вукана Савићевића који са 11 метара шутира неодбрањиво, под пречку.

Чинило се да су то били преломни тренуци утакмице, међутим, гости су у 76. минуту стигли до изједначења. Није најбоље реаговала одбрана нашег тима, па је Јеремић изашао сам испред Кахримана, и успео је да га савлада.

У другом полувремену, шансу су добили и Цветковић, Јововић, Ступић и Орландић.

Повезане вести

Leave a Comment