Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометашице гостују против Јуниора

После паузе у шампионату црвено-беле ће одиграти меч 19. кола Супер лиге Србије против Јуниора. Сусрет је на програму у недељу од 16 часова и 30 минута у Спортском центру Слодес у Београду.

Иако су одавно изгубиле и теоретске шансе да сачувају суперлигашки статус, рукометашице Црвене звезде ће до краја сезоне настојати да одиграју максимално и покушају да евентуално изненаде ривале. Екипа свакако не жели да буде записана као једина која ове сезоне није успела да освоји бод у шампионату, па ће пружити све од себе да избегне нулу у наредна четири сусрета.

Капитен Катарина Манчић, Војислава Ђорђевић, Снежана Лежаја, Владислава Ђокић, Јелена Ђорђевић, Исидора Сујић, Анђела Гуџић и остале покушаће да се равноправно супротставе екипи Јуниора, која је тренутно на деветој позицији са 10 бодова и практично се опростила од елитног ранга, јер ове сезоне из лиге испадају четири клуба.

Јуниор је у првом делу сезоне славио против Звезде са убедљивих 37:21. Ивана Јовановић и Јована Ковачевић ове сезоне предводе београдски састав. Јована Ковачевић је најбољи стрелац клуба, а у победи против Радничког из Свилајнца постигла је невероватних 20 голова. У екипи је још низ талентованих играчица попут Нине Рибичић, Радмиле Богдановић, Тамаре Ђурковић, па Звезди неће бити лако да дође до првих бодова.

Црвено-беле могу све мечеве до краја првенства да схвате као одличну припрему за следећу сезону у којој екипа треба да тражи шансу за експресан повратак у елиту. Из ове коже се побећи не може, али увек остаје нада у боље дане.

                                       Јуниор – Црвена звезда

                                     19. коло Супер лиге Србије

                                       Недеља, 26. април 2015.

                               СЦ Слодес – Београд, 16:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment