Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоФлорбол

Флорбол: Брејк црвено-белих против Партизана за мајсторицу у финалној серији

Флорбол тим Црвене звезде успео је да се реваншира вечитом ривалу за пораз од прошле недеље. Црвено-бели су славили на гостовању у Падинској скели са 6:2 (1:0, 3:1, 2:1) и изборили мајсторицу коју ће играти пред својим навијачима због предности домаћег терена.

Подвиг Звезде још више добија на значају јер је остварен пред гостујућом публиком. Према ранијем договору у финалној серији нема гостујућих навијача, тако да се Звезди пружа велика прилика да освоји прву шампионску титулу уз велики ветар у леђа са трибина и на тај начин потврди прво место освојено у лигашком делу сезоне.

Црвено-бели су били чврсто решени да се освете ривалу за пораз у трећој утакмици. Тако су и кренули жустро и одлучно, затворивши све прилазе свом голу. Већ на самом почетку меча гости су повели са 1:0 и тај резултат је дуго стајао на семафору. У другој трећини Звезда је дуплирала предност преко Стефана Пожара, а црно-бели су после дуге паузе постигли свој први гол. Звезда је другу трећину решила у своју корист са 3:1, за вођство од 4:1 што је била лепа предност пред последњи период игре.

У последњој деоници гости су дотукли Партизан са два гола и славили велику победу од 6:2 којом су се потпуно вратили у игру, изједначили на 2:2 у победама и добили велику психолошку предност пред одлучујући меч за трофеј. Стефан Пожар је постигао два гола за наш тим, а по једном су се у стрелце уписали Марко Петровић, Марко Рајчић, Милош Петровић и Љубо Сузић. По једну асистенцију забележили су Марко Петровић, Немања Ђорђевић, Марко Рајчић, Милош Петровић и Страхиња Аврамовић. Стрелци за Партизан били су Бресјанац и Гајдаш.

Меч лопту за освајање трофеја Црвена звезда ће имати 10. маја у балону Спортско-рекреативног центра БАСК од 17 часова и 30 минута, када је на програму мајсторица. Утакмици ће присуствовати само навијачи Црвене звезде, које позивамо да помогну екипи бодрењем у циљу освајања првенства Србије.

До коначног тријумфа погледајте и снимак четврте утакмице у којој су црвено-бели показали победнички менталитет и на терену вечитог ривала славили победу од 6:2.

Повезане вести

Leave a Comment