Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Дерби за финале – среда 16.30, Ташмајдан!

Ватерполисти Црвене звезде играће сутра против Партизана за финале плеј-офа првенства Србије. Меч почиње у 16.30 на Ташмајдану.

Први меч, у суботу, је био у сенци фудбалског „Вечитог дербија“, а црвено-бели су славили 9:4 на Бањици, и брејком стекли предност у полуфиналној серији. Оба тима су имала доста проблема пред меч, није се знало да ли ће се уопште одиграти због проблема са температуром воде, али се на крају дошло до решења и уз помоћ Електрана које су позајмиле мазут, дерби се одиграо.

Црвено-бели су добро отворили меч, а преко Страхиње Рашовића у другој четвртини дошли до пресудне предности. Оно што је одликовало Црвену звезду претходних сезона јесте одбрана, која је на овом мечу одлично функционисала и предвођена легендарним Шефиком на голу и зауставила Душана Мандића, који је био под будним оком. партизан је катастрофално играо са играчем више, није постигао ниједан гол (0/11), што су изабраници Дејана Савића искористили и претворили у предност, (4/11).

Црвена звезда би се победом у сутрашњем мечу пласирала у финале домаћег шампионата, а Партизан игра за мајсторицу на свом базену.

Црвена звезда – Партизан, среда 29.април 16.30, базен: Ташмајдан, други меч полуфинала плеј-офа првенства Србије у ватерполу

Повезане вести

Leave a Comment