Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звезда још не да титулу! Шоу Дарка Лазовића у другом полувремену за победу!

Фудбалери Црвене звезде савладали су Доњи Срем у гостима, резултатом 3:1. Бриљирао је Дарко Лазовић, који је постигао два гола, док је првенац у црвено-белом постигао Орландић. Након успаванке у првом полувремену, у другом су виђена чак три гола за 15 минута, а укупно четири за 45.

25. коло Јелен Супер лиге

Доњи СремЦрвена звезда 1:3 (0:0)

Стадион: Карађорђе

Гледалаца:

Стрелци: Митревски у 54. минуту за Доњи Срем, а Орландић у 50. и Лазовић у 60. за Звезду

Црвена звезда: Рајковић, Цветковић (Петковић), Анђелковић, Јовановић, Павићевић, Грујић (Аврамовски), Ристић, Стојановић, Лазовић, Паркер (Орландић), Јовић.

Доњи Срем: Белић, Лакићевић, Вукобрат, Прљевић, Црномарковић, Митревски, Синђић, Шарц, Јелић, Мирковић, Богуновић.

У првом полувремену, као и у претходних неколико утакмица, није виђено ништа. Обе екипе покушале су само по једном да угрозе противника, Доњи Срем преко Шарца, који је шутирао поред гола, а Звезда преко Стојановића, који није успео да ухвати волеј како је желео.

Покушавао је Ристић, који се вратио у стартну поставу, шутирао, проиграо добро Луку Јовића у једној ситуацији, али црвено-бели нису успевали да постигну погодак. Потпуно неприметан био је Паркер, који је већ неколико утакмица потпуно „одсутан“; па је Лалатовић одлучио да га на полувремену остави у свлачионици и да на терен пошаље Орландића.

Тај потез му се исплатио већ након пет минута игре у другом делу. Лука Јовић је сјајно проиграо корпулентног Црногорца, који је добро реаговао и послао лопту у мрежу, за првенац у дресу Звезде.

Међутим, радост наших играча трајала је свега четири минута, пошто су домаћи након прекида успели да поравнају резултат, у 54. Поготку Доњег Срема претходила је очајна офсајд-замка фудбалера Звезде.

Ипак, након шест минута, уследио је нови погодак! Овога пута, мајсторство је показао Дарко Лазовић, који је постигао еврогол из слободног ударца и вратио предност Звезди. Након овог потеза заслужио је и овације навијача Звезде!

У 63. минуту, Орландић је још једном погодио мрежу, али је тај гол поништен због офсајда.

Имао је Црногорац још једну прилику, поново на асистенцију Луке Јовића, али је Белић био сигуран.

До краја, још један погодак Дарка Лазовића! Ушао је сам у велику прилику, коју није пропустио и постигао свој други погодак на овој утакмици! Играо се 87. минут.

Марко Петковић је након вишемесечног одсуства због повреде заменио Цветковића и вратио се коначно на терен, у финишу утакмице.

Повезане вести

2 comments

otpisani101 апр 29, 2015 at 22:43

naslov teksta je smesan,mislim da je i sam lalatovic je svestan da je titula izgubljena u novom pazaru a derbi je to definitivno potvrdio…ako trener zvezde odigra oba derbija kukavicki,defanzivno i vise nego ocajno,da od mogucih 6 bodova ,izgubi 5,onda ni trener zvezde a ni zvezda ne zasluzuje titulu prvaka…iskreno-za mene svaki trener zvezde koji igra kukavicki protiv partizana treba da podnese ostavku…lalatoviceve price da jos ima da se igra i da jos ima nade za titulu su price za malu decu i da zamajava lakoverne navijace…sustina price je da lalatovic na kraju sezone podnese ostavku i da na taj nacin ode iz zvezde kao castan covek…cinjenice su da zvezda ove sezone nije licila na ekipu koja se bori za titulu,vise je licila na tim koji igra na seoskom turniru za gajbu piva…zvezda nije bila agresivna,nije bila borbena.nije bila motivisana ,vec je bila bezidejna,spora,dosadna i svi jedva cekamo da se ova sezona zavrsi…

Reply
pera апр 29, 2015 at 20:31

Darko na ovoj utakmici osim što je pogodio te dve lopte nije pipnuo loptu u igri ga nigde nije bilo. Nekako stičem utisak da se radi o nekom drugom igraču u ovoj sezoni. Utakmica? Fala bogu sada kada je sve izgubljeno a videlo se da raspali tim Partizana ni protiv Jagodine nije pipnuo loptu fala bogu setio se veliki strateg da mora da ubaci dva špica i odmah smo dobili. Muka mi je od tih trenera filozofa umesto da nauče igrača da ide napred, dribla razmišlja oni se u ovoj nikakvoj ligi bave nekim taktikama u kojima naprave jednu i daj bože dve šanse za ceo tok utakmice. Klinci dobri najbolji Jović. Ako ste već hteli da pokažete da dajete šansu klincima onda je trebao i Avramovski da igra bar poluvreme umesto Stojanovića. Jović najbolji u timu. Jovanović ne sme da pravi Lazićeve greške. I pored datog gola Orlandić nije pipnuo loptu i tu je zato što su žrtvovali odličnog igrača zarad njega.

Reply

Leave a Comment