Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звездин кошаркашки камп и у Врњачкој Бањи

Звездин кошаркашки камп овог лета без сваке сумње биће права атракција. На такав закључак упућује чињеница да су сва места у три смене кампа на Златибору попуњена. То значи да ће на кампу учествовати 300 полазника, а занимљиво је да ће камп имати и интернационални карактер с обзиром да ће на Златибору бити и преко 60 младих кошаркаша из Русије.

Због великог интересовања Црвена звезда одлучила је да од 1. до 7. јула организује кошаркашки камп и у Врњачкој Бањи. Специјално за ову прилику у самом центру града биће направљена два кошаркашка терена са тартан подлогом, а полазници кампа на располагању ће имати и дворану „Владе Дивац“. Оно што посебно треба истаћи је да ће и овај Звездин камп у Врњачкој Бањи, као и онај на Златибору, бити селекционог типа за такмичарске тимове црвено-белих (млађе пионире, пионире, кадете, јуниоре). То у преводу значи да ће сви они који буду учествовали на кампу бити под будним оком тренера млађих селекција Црвене звезде па ће својим талентом и радом бити у прилици да евентуално изборе своје место у Црвеној звезди. Дакле, сан о игрању у црвено-белом дресу, учешћем на Звездином кампу, можда  постане стварност.

Сви полазници Звездиног кампа у Врњачкој Бањи добиће спортску опрему са обележјима кампа, тренираће два пута дневно, а биће организоване утакмице и разна такмичења. О учесницима кампа бригу ће водити искусни тренери и проверени педагози, планиране су и бројне ванкошаркашке активности, а промотер кампа са којима ће учесници имати прилике да се друже и упознају биће наши врхунски кошаркаши.

Пријаве за учешће на Звездином кампу у Врњачкој Бањи су почеле, а све додатне информације можете добити преко броја телефона 066/325-955 или путем мејла abasta@kkcrvenazvezda.rs.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ТИМ ТЕ ЧЕКА. ПРИКЉУЧИ СЕ!

Повезане вести

Leave a Comment