Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Савићевић: Бјека је пролупао, ни праунуче му неће дочекати оно што је Звезда успела 1991.

Дејан Савићевић, легендарни фудбалер Црвене звезде и други играч света за 1991. годину, одговорио је Ненаду Бјековићу у свом стилу после омаловажавања Црвене звезде у медијима претходних дана.

Дејо је осетио потребу да путем медија запуши уста некадашњем челнику црно-белих после Бјековићевих речи да не зна чему се црвено-бели надају и да се мртав коњ не рита.

Савићевић је имао своје мишљење шта је узрок оваквих речи Звездине редовне муштерије и човека који је својевремено као млад играч у спортском магазину “Темпо“ изјавио да навија за Звезду:

– Црвена звезда јесте у кризи, али знам шта њега највише боли. Оно што је Звезда успела, то ни његово праунуче неће дочекати. Мене не изненађује шта Бјека прича. Скроз је пролупао. Опет, није он мали да га ја учим лепом понашању – рекао је Дејан за Курир.

О Бјековићевом испаду пар речи је издвојио и трофејни стратег Љупко Петровић, тренер европског првака из 1991. године:

– Мислио сам да познајем Бјековића. Поштујем га, али не знам шта би човеку да тако нешто изјави о Звезди. Оставио је траг као играч и директор у Партизану и нема потребе да се овако понижава. Тако нешто ружно што је он рекао за Звезду, ја никада не бих помислио за Партизан, јер ценим великог ривала. Што се тиче фудбала у дербију, оба клуба су показала ниво који не спада у категорију озбиљног за европске услове – изјавио је Петровић за Курир.

Повезане вести

2 comments

dragan мај 1, 2015 at 14:55

Nekako sam eto bio od onih koji su uvek vise voleli Piksija nego Deju kada su igrali u Zvezdi,slobodna procena stvari koje su prikazali,ali je jedan od retkih,iako je u Crnoj Gori,koji zna sa par pravih reci da spusti tim nekulturnim spodobama.I nije mu ovo prvi put.Bravo Dejo

Reply
pero апр 30, 2015 at 16:07

Genije 😀

Reply

Leave a Comment