Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Митровић: Желимо триплу круну

Част да први подигне шампионски пехар АБА лиге припала је Луки Митровићу. Звездин капитен који је тек напунио 22 године са много емоција је причао о тријумфу:

Не могу описати речима какав је осећај бити део ове екипе и генерације, част је и привилегија, још бити капитен. Поносан сам на све људе у клубу, око клуба и терена, на стручни штаб. Остварили смо велики успех, освојили други трофеј, пласирали се у Топ 16 фазу Евролиге. Ово је заиста бриљантна сезона. Остао је још један трофеј, а ми желимо триплу круну – био је први коментар Митровића који потом истакао:

zzzz11072670_10152732584070952_724984957159272989_n

Четрдесет минута смо били другачији него у трећем мечу. Од самог уласка у утакмицу, приступа, жеље… Драго ми је да смо након пораза у том трећем дуелу, као и после пораза од Партизана, успели да се удружимо и скупимо забележимо тријумф – кратко је застао Митровић и потом посебно нагласио:

И да не заборавимо Маика Цирбеса, који је на сопствени ризик играо и дао велики допринос овом трофеју. Хвала му на томе у моје име и име целе екипе – закључио је Митровић.

Повезане вести

Leave a Comment