Rukometaši idu u Banjaluku

Rukometaši idu u Banjaluku

64
0
Podeli
Detalj sa prošlogodišnjeg turnira u Banjaluci

Rukometni klub Crvena zvezda danas odlazi u Banjaluku gde će učestvovati na trodnevnom turniru „Kup Banjaluke 2011“. Protivnici pulenima Igora Butulije biće Izviđač iz Ljubiškog, Bjelovar i domaćin banjalučki Borac.

Treba napomenuti da će ovo biti i prvi mečevi crveno-belih nakon bazičnih priprema, a prema dobijenim informacijama svih 12 novajlija odlično se uklopilo u sistem rada trenera Butulije i slobodno se može reći da će RK Crvena zvezda imati ekipu koja će biti konkurentna kako u evropskim kupovima, tako i u regionalnoj SEHA ligi, dok će u domaćim takmičenjima biti svakako jedan od glavnih konkurenata za trofeje.

Nakon banjalučkog turnira, Crvena zvezda će nastaviti odigravanje pripremnih utakmica sa renomiranim protivnicima, a već su zakazana po dva meča sa ekipama Krškog i Varaždina.

Povratak u Beograd planiran je za 28. avgust.

Podeli
Rođen onog januara `78 pred početak sezone 1978/79 u kojoj "dragi nam" Partizan jedva opstade u fudbalskoj eliti. Nakon toga učih malo školu, doživeh da moja Crvena zvezda bude šampion Evrope i sveta, završih i faks, pa se i oženih i sada kada se okrenem iza sebe shvatam jednu stvar... Od rođenja mog nije proš`o bez imena tvog ni dan ni godina zvezdo Crvena.

Komentari

Budi prvi koji će ostaviti komentar!

Obavesti me o
avatar

wpDiscuz