Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ванредна седница Управног одбора ФК Црвена звезда

Фудбалски клуб Црвена звезда издао је у недељу, 3. маја, следеће саопштење:

Црвена звезда месецима упозорава на све аномалије и крађе од стране Фудбалског савеза Србије и Судијске организације, под патронатом Томислава Караџића. Ипак, по том питању ништа није учињено нити је лоповлук престао.

Све чега је фудбалска Србија сведок и талац у последњих неколико година на делу је и ове сезоне и Црвена звезда неће ћутати.

Нема спаса фудбалској Србији док Томислав Караџић и његови послушници не напусте своје фотеље.

Због тога ће Управни одбор ФК Црвена звезда у понедељак, 4. маја, у 17:00 часова одржати ванредну седницу, на стадиону „Рајко Митић“.

Једина тачка дневног реда биће суђење у досадашњем току шампионата са свим појединостима које су се дешавале, као и кораци које ће ФК Црвена звезда предузети у наредном периоду.

Повезане вести

4 comments

otpisani101 мај 4, 2015 at 21:04

moramo da priznamo da za zalosnu sezonu smo krivi sami i to od uprave,nesposobnog trenera lalatovica,promasenih pojacanja i na kraju zvezdinog severa…uprava umesto da dovede jedno kvalitetno pojacanje koje ce doneti prevagu u ligi,doveli buljuk promasenih investicija…parker nista nije pokazao,pa je i onakav gavric bolji od njega…cvetkovic ocajan,pa kada se vrati petkovic ovaj tim videti nece,,,andjelkovic nula itd …lalatovic je kriv da i od onog sto ima ne zna da napravi tim,koji nije ni fizicki ni psiholoski pripremio da se bori za titulu sa komsijama koji nikada nisu bili gori…lalatovic je kriv zato sto je obecao hrabru,ofanzivnu i agresivnu zvezdu a od toga ne videsmo nista…oba derbija je zvezda igrala kukavicki i defanzivno da nas je bilo sramota i gledati , zato je i od mogucih 6 izgubio 5 bodova u derbiju a samim tim i titulu…ocekivao sam da ce poslednji derbi igrati lalatovic hrabro sa 2 napadaca,jer i remi je ravan porazu…od toga videsmo uplasene zvezdine fudbalere koji u prvih 45 minuta nisu znali gde se nalaze…na kraju zvezdin sever koji aplaudira i peva pesme fudbalerima bez petlje,treneru bez hrabrosti i upravi koja i sama ne zna sta ce ciniti…zvezdin sever je u istoriji zvizdao i pizonu i sesticu i piksiju kada igraju lose protiv intera,barselone ,reala a sada se aplaudira i peva i kurti i murti…zbog svega navedenog nije kriv ni tole ni sudije-krivi smo mi ,koji smo cutali …

Reply
Bari 91 мај 4, 2015 at 13:03

Šta je ne odgovara tema pa ne objavljujete? Nekome smeta istina?

Reply
Bari 91 мај 4, 2015 at 12:57

Imam 50 godina. Od kako znam za sebe navijam za Zvezdu. Nisam propustio nijednu utakmicu 1991. (ni kući ni u gostima). Bio na bezbroj utakmica i puno puta bio tučen zbog Zvezde. Bio sam i na Maksimiru, na čuvenoj utakmici protiv Dinama. Zvezda mi je sve. Zašto ovaj uvod? Ne bih voleo da neko pomisli da sam grobarski bot. Ali, više ne mogu da trpim ove kretene iz naše uprave. Pa dokle sudije ds budu krive za njihov nerad i pljačku? Zašto se nisu bunili kad su sudije nama gledale kroz preste? Zar je Zvezda dotle došla? Da mora neki jebeni sudija da joj svira penale kako bi pobedila? Koja je razlika kada bi naši momci i momci iz Male Moštanice promenili dresvove? Nikakva. E, zato sva ta G***A iz uprave da prestanu da blamiraju Zvezdu i da počnu da rade, a ne da je pljačkaju.Neka dovedu kvalietetne igrače, a ne neke sakate koji neznaju ni kako lopta izgleda, pa posle da dele lovu sa njihovim menadžerima. DOSTA BRE !!!

Reply
dusan мај 4, 2015 at 17:12

nemam bas 50 ali sam blizu. nemam sta da dodam ni da oduzmem tvom komentaru. svaka rec stoji. bednici iz uprave, ne pokusavajte svoj jadni rad da sakrivate iza jadnih, alibi saopstenja. dosta je bilo. vidimo da ne znate nista i da ovo ne lici na zvezdu koje se mi secamo. to je bio gospodski klub koji se nije sramotio na ovaj nacin. i bice opet.

Reply

Leave a Comment