Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалНајновијеФудбал

Црвено-беле нису успеле да стигну до бодова против Спартака

Фудбалерке Црвене звезде поражене су на домаћем терену у Београду против Спартака у другом колу плеј-офа Супер лиге Србије резултатом 0:3.

Екипа која ове сезоне има максималан учинак у првенству још једном је показала да је у овом тренутку без премца у домаћим оквирима, иако су црвено-беле одолеле у првом полувремену. Милена Вуковић, чувар мреже Црвене звезде, осујетила је покушај Милене Николић у 28. минуту из непосредне близине. У првом делу сусрета било је мало прилика, а пет минута пре одласка на одмор покушала је Марија Илић, али је њен шут завршио поред стативе.

zzzcz

Сјајну прилику да доведе Звезду у вођство имала је Дејана Стефановић у 50. минуту, али је није реализовала. Тек у последњих 20 минута мрежа се затресла. Милена Николић је у 72. минуту на додавање Марије Илић постигла водећи гол за гошће, а у 83. минуту иста играчица је постигла и други гол после паса Алегре Пољак. Пре тога је Милена Вуковић одбранила покушај некадашње фудбалерке Црвене звезде Тијане Матић. Коначан резултат поставила је Виолета Словић у 90. минуту. Мрежу је затресла главом после корнера који је извела Марија Илић. У финишу је Нада Живановић избацила лопту са гол линије после шута Тијане Филиповић.

zzzzzzzzzzz

Најбољи утисак у тиму Црвене звезде оставила је Катарина Ђорђевић, а солидне партије пружиле су Дина Благојевић, Милена Вуковић и Андријана Тришић. Централне фигуре утакмице биле су Спартакове узданице двоструки стрелац Милена Николић и двоструки асистент Марија Илић.

zzzzzzzzz11210486_592050700931839_6818711974687996253_n

Црвена звезда – Спартак 0:3 (0:0)

Београд – Помоћни терен стадиона “Рајко Митић“. Гледалаца: 100. Судија: Јелена Ристић (Врчин) Стрелци: Николић у 72. и 83. минуту и Словић у 90. минуту.

Црвена звезда: Вуковић, Живановић, Теодосијевић, Ђуричек, Тришић, Стојановић (од 90. Аранђеловић), Пантелић, Ерац, Стефановић (од 80. Т. Ђорђевић), Благојевић, К. Ђорђевић.

Спартак: Костић, Илић, Крстић, Радановић (од 90. Вајда), Словић, Малешевић, Пољак, Филиповић, Николић, Дамјановић, Матић (од 85. Павловић).

Црвено-беле су на трећој позицији четири кола пре краја шампионата, а у следећем колу дочекују екипу Машинца, која је на четвртом месту. Против Спартака ће Звезда одиграти још једну првенствену утакмицу, а можда се ове две екипе сретну и у Купу Србије, где црвено-беле имају велике амбиције, па ће бити прилике за поправљање утиска.

Повезане вести

Leave a Comment