Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда одблокирала рачун!

После изјаве Звездана Терзића да са сигурношћу може да тврди да ће Црвена звезда играти у Европи наредне сезоне, још једна добра вест стиже из Љутице Богдана. Како пише портал Мондо, а за МЦЗ потврђено у клубу, рачун ФК Црвена звезда више није у блокади!

Црвено-бели су током прошле недеље били у минусу око 260.000.000 динара, у понедељак ујутру је дуг био мањи за 60 милиона, али је у току дана он измирен и сада је на „нули“.

Генерални спонзор Звезде, руски гигант „Газпром“, мимо досадашње праксе, уплатио је клубу из Љутице Богдана целу суму за 2015. годину, а она износи 4.500.000 евра. Захваљујући тој уплати црвено-бели су у кратком року измирили дуг на свом рачуну који је пре неколико дана износио око 2.160.000 евра.

Актуелни шампион Србије од данас има оперативан рачун, што представља велики плус за Европску фудбалску унију, односно процес враћања Звезде на међународну сцену.

Челници београдског клуба наставиће са сервисирањем преосталих дугова како би Звезда што пре добила одобрење (лиценцу) од УЕФА да може да се такмичи у Европи предстојећег лета.

За скидање суспензије европске „куће фудбала“ недостаје још око 1.200.000 евра.

Повезане вести

Leave a Comment