Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Грачаница – Црвена звезда 0:4 (0:3)

Пријатељску утакмицу у Грачаници одигрли су, у понедељак, 4. маја, истоимена екипа, и комбинован састав Црвене звезде.

Наш тим је славио убедљиву победу. Ненад Лалатовић је на располагању имао углавном омладинце нашег клуба, којима се придружило неколико искуснијих фудбалера. Утакмицу су почели Манојловић, Мијаиловић, Мбођ, М. Стојановић, Тошић, Н. Цветковић, Туфегџић, Живковић, Гаврић, Јововић и Ивановић.

Црвена звезда је повела у 15. минуту. Била је то акција по левој страни, а Душан Живковић је пронашао Немању Ивановића који је са ивице казненог простора упутио веома прецизан шут ка голу, и чувар мреже Грачанице је био немоћан. Други гол је постигнут у 32. минуту, овога пута је, након центаршута са леве стране, Немања Ивановић главом, са осам метара, шутирао у супротан угао голмана, и постигао свој други гол на овој утакмици. Деловало је да ће то бити коначан резултат првог полувремена, али је у 45. минуту Јововић послао добру дубинску лопту коју је прихватио Гаврић, и лако решио ситуацију „један на један“ тако што је лобовао голмана Грачанице.

У другом полувремену, у игру је ушао и Никола Јовановић уместо Живковића. Црвена звезда је у другом полувремену успела да постигне још један гол, и испоставило се да је то био коначан резултат. Играо се 50. минут, када је Туфегџић, прецизним ударцем са ивице казненог простора матирао голмана Грачанице.

Црвена звезда је на овој утакмици имала и велику подршку навијача са трибина, и делује да је утакмица, која је била и хуманитарног карактера, у потпуности испунила свој циљ.

Повезане вести

Leave a Comment