Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоФлорбол

Флорбол клуб позива Звездаше на мајсторицу финала плеј-офа, карте су бесплатне

Флорбол клуб Црвена звезда у недељу 10. маја од 20 часова игра одлучујући пети меч финалне серије против Партизана. Скор у победама је 2-2, па ће екипа која тријумфује у предстојећем дербију освојити шампионску титулу за сезону 2014/2015.

Ранијим договором клубова одлучено је да гостујући навијачи не присуствују утакмицама финалне серије због безбедности, тако да ће црвено-бели у недељу пред својом публиком у Поско арени, балону Спортско-рекреативног центра БАСК код београдског хиподрома имати прилику да искористе предност домаћег терена које су стекли првом позицијом у лигашком делу и стигну до прве титуле првака Србије.

У том циљу Флорбол клуб Црвена звезда одлучио је да својим навијачима подели бесплатне улазнице. Довољно је само да се сви који су заинтересовани пријаве на фејсбук страници ФБК Црвена звезда поруком, и договоре се о начину преузимања карте.

Звезда је у четвртој утакмици славила на гостовању против Партизана у Падинској скели резултатом 6:2 и тиме изборила мајсторицу. Подршка навијача је итекако важна у оваквим утакмицама о чему смо се могли уверити много пута у разним спортовима. Детаље са четвртог сусрета финалне серије можете погледати на снимку испод.

                                            Црвена звезда – Партизан

     Пета утакмица финалне серије плеј-офа у флорболу 

                                                Недеља, 10. мај 2015.

                                  СРЦ БАСК – Поско арена, 20:00 часова

Повезане вести

Leave a Comment