Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаКошаркаМлађе категорије

Са ФМП-ом од 18, уз бесплатан улаз и ревију трофеја

Утакмица петог кола Суперлиге Србије између Црвене звезде Телеком и ФМП-а биће својеврсна црвено-бела ревија. Наиме, руководство клуба одлучило је да прво промени сатницу утакмице па ће се, уместо подневног термина, меч са „Пантерима“ одиграти са почетком у 18 часова. С обзиром да ће ово бити прва утакмица пред навијачима у Пиониру после освајања титуле шампиона АБА лиге, руководство клуба одлучило је да награди Звездине верне присталице и омогући бесплатан улаз.

Такође, пре почетка утакмице биће организован дефиле свих млађих Звездиних селекција које су ове сезоне освојиле шампионске титуле у пионирској, јуниорској и кадетској конкуренцији. То ће бити идеална прилика да навијачи својом бројношћу и аплаузима награде црвено-беле кошаркаше на великим успесима и дају им додатни подстрек за све изазове које их очекују у финишу такмичарске године.

Понедељак, 11. мај, 18 сати, дворана Пионир. Дођите и поздравите шампионе.

Повезане вести

1 comment

pera мај 9, 2015 at 18:55

Zvocam već poduže opet je Jovan Novak pokazao da je igrač za Zvezdu pre nekih naših igrača iz FMP. Taj treći ili možda drugi plej za sledeću sezonu. Uz ozbiljan rad igrač koji rešava utakmice i ima ono izmedju nogu kad je najpotrebnije. Mlad igrač i sigurno pre mitiljavog Rebića.

Reply

Leave a Comment