Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Јагодина очекивано славила против Звезде

Рукометашице Црвене звезде поражене су у Јагодини резултатом 19:40 у мечу претпоследњег 21. кола Супер лиге Србије.

Био је то још један врло убедљив пораз нашег клуба, који је први гол постигао тек у 15. минуту. До тада су Јагодинке већ водиле са 11:0. Црвено-беле су у првом полувремену постигле само шест голова, од чега је капитен тима Катарина Манчић половину спровела у мрежу, па је Јагодина лако стигла до убедљиве предности од 23:6 после првих пола сата. Тамара Георгијев и Катарина Радовић носиле су екипу из Јагодине пред малобројним гледаоцима.

У другом полувремену црвено-беле су биле знатно ефикасније, али недовољно да смање велики заостатак. Наталија Васић је била расположена у дресу другопласираног тима, док је за Звезду Ивана Сикимић забележила четири поготка у наставку сусрета. Јагодина је у последњих 15 минута увећала предност и на крају уписала осму узастопну победу.

Наталија Васић је била најефикаснија на утакмици са девет погодака, а један мање је постигла Катарина Радовић. У екипи Црвене звезде пет пута је мрежу затресла Ивана Сикимић, а Катарина Манчић се зауставила на четири поготка.

Црвена звезда – Јагодина 19:40 (6:23)

Јагодина – Дворана: Јаса. Гледалаца: 150. Судије: Даути и Колавчић. Седмерци: Црвена звезда 4 (2), Јагодина 5 (4). Искључења: Црвена звезда 2 минута, Јагодина без искључења.

Црвена звезда: Манчић 4 (1), Гуџић 2, Ј. Ђорђевић 1, Савић 1, Ђокић 1, В. Ђорђевић 3, Лежаја, Михајловић, Сикимић 5, Карадиновић 2 (1), Вуклиш.

Јагодина: Радосављевић 1, Милановић 4 (1), Адега 1, Радојевић, Ј. Богдановић 3 (1), Васић 9, Матић, Јевтић, К. Георгијев, Стефановић 1, Кукић 2, Ољача, Глишовић 6 (1), Радовић 8, Т. Георгијев 5 (1), Н. Богдановић.

Звезди је остала још утакмица последњег кола против Књаз Милоша у Аранђеловцу и једна од најлошијих сезона у историји клуба коначно ће бити завршена.

Повезане вести

Leave a Comment