Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић незадовољан и поред тријумфа

    Црвена звезда Телеком уписала је пету победу из исто толико мечева у Супер лиги Србије. Црвено-бели су савладали ФМП резултатом 81:69. Међутим, и поред тријумфа тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић није био задовољан. Он је честитао екипи ФМП-а на одличној партији и потом додао:

Нисам задовољан како смо одиграли. Од првог минута се видело да неће бити лаган посао као што се очекивало. Предност коју смо стекли лако смо просули. У наставику смо играли са много грешака, дозволили смо да се врате у меч и да спуштају предност. Ипак, најважније је да смо узали два бода. Ово је добра позиција пред следеће мечеве да видимо да квалитет игре мора да буде на највишем нивоу. Надам се да ћемо бити комплетни, макар да ће Маик Цирбес да буде пристутан на терену у наредном мечу. Ритам је жесток, а добро се зна колико смо тога већ урадили до сада. Видећемо да ли ће Јовић бити спремен за Војводину, пошто смо га превентивно одмарали у овом мечу. Желим да издање из овог меча не буде слика Црвене звезде у наставку – рекао је Радоњић.

На питање о “потпису” Николе Милутинова и његовог наводног преласка у Звезду, тренер Дејан Радоњић је био прилично јасан:

Видим да неко време постоји анализа одлазака играча из Црвене звезде, чак сам и ја отишао. Сад су почели и доласци. Оно што је битно је да смо концентрисани и спремни да играмо најбоље могуће. Било је током година пуно ствари које су се дешавале, свесно као и ова са јасном идејом. Али, неће то дестабилизовати тим. Сведоци сте да смо током сезоне потписали и Дубљевића, Гагића, Ерцега, Слотера и још десетак других играча…Ово је само још једна ситуација и нема ту ништа ново. Знамо о чему се ради, одакле и како то све иде. Битно је да смо ту спремни и да то не утиче на нас. Не размишљамо ни о чему другом осим о томе како да освојимо још један трофеј – закључио је Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment