Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Црвено-беле у Аранђеловцу затварају сезону

Рукометашице Црвене звезде гостовањем у Аранђеловцу против Књаз Милоша стављају тачку на сезону коју ће сви што пре желети да забораве. Утакмица последњег 22. кола Супер лиге Србије игра се у суботу са почетком од 19 часова у Спортско-рекреативном центру Шумадија.

Звезди ове сезоне у шампионату није пошло за руком да стигне до бодова са младим тимом састављеним од играчица просека између 18 и 19 година, а да ли ће сезону завршити са свим поразима знаће се после меча последњег 22. кола. Најближе бодовима биле су пре нешто више од две недеље против Железничара у Инђији, али су на крају изгубиле резултатом 25:27. Капитен Катарина Манчић, Ивана Сикимић и Јелена Ђорђевић су у последње време у најбољој форми, па ће заједно са својим саиграчицама покушати да се представе у што лепшем светлу у последњих 60 минута у Супер лиги.

У првом делу такмичења Књаз Милош је славио са 33:22 у Београду. Аранђеловчанке тренутно држе пето место и желе да ту и остану, па ће црвено-беле морати много да се потруде ако желе до бодова на овом гостовању.

Капитен Књаз Милоша Тимеа Рабата, затим Милица Којчић, Маја Радоичић, Ана Томковић, Ана Којић, Јована Костић и остале су ове сезоне рушиле много јаче тимове од Звезде, па ће београдски тим покушати да казни евентуалне грешке, мада ће због разлике у квалитету то бити готово немогућа мисија.

У сваком случају ова очајна сезона ће у суботу коначно бити завршена, тако да ће Црвена звезда одмах након тога почети да размишља о повратку у елитни ранг и неким лепшим временима.

                                 Књаз Милош – Црвена звезда

                                    22. коло Супер лиге Србије

                                           Субота, 16. мај 2015.

                   СРЦ Шумадија – Аранђеловац, 19:00 часова

Повезане вести

Leave a Comment