Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Пораз рукометашица у последњем колу

Рукометашице Црвене звезде поражене су у мечу последњег 22. кола Супер лиге Србије на гостовању у Аранђеловцу против Књаз Милоша резултатом 26:37 и на тај начин су сезону завршиле на последњем 12. месту без бодова.

Црвено-беле су се представиле у солидном издању у првих 30 минута, када су биле потпуно равноправан ривал петопласираној екипи на табели. У првих 13 минута резултат је шест пута био изједначен, а право освежење у Звездином тиму била је Зорана Миличевић, која је одиграла први меч за београдски тим ове сезоне после повратка. Домаћи тим је са три гола у низу побегао на 10:7 у 19. минуту, али гошће нису дозволиле да се одлепе, па су Војислава и Јелена Ђорђевић убрзо смањиле на гол заостатка. Међутим сам финиш првог дела припао је Аранђеловчанкама, које су са два гола Јоване Костић и једним Ане Којић направиле серију од 3:0 и достигле до тада највећу предност од 17:13 којом су отишле на одмор.

У наставку је дошло до пада у игри Црвене звезде. Књаз Милош је искористио дужу клупу и разноврснијом игром увећавао предност, иако је Звездин чувар мреже Дарјана Вуклиш у већем делу сусрета врло добро бранила и била најбољи појединац у тиму. У 44. минуту Књаз Милош је стигао до +7 (24:17) голом Марине Томић, која је пет минута пре краја донела и двоцифрену разлику свом клубу и било је јасно да ће Звезда претрпети и 22. пораз у шампионату.

zzzzzzzzIMG_2769-1

Најефикаснија на утакмици била је рукометашица Књаз Милоша Јована Костић са девет погодака, док је Марина Томић шест пута била прецизна. У тиму Црвене звезде истакла се Војислава Ђорђевић са седам постигнутих голова, док је Зорана Миличевић забележила пет погодака.

Књаз Милош – Црвена звезда 37:26 (17:13)

Аранђеловац – Дворана: СРЦ Шумадија. Гледалаца: 150. Судије: Радаковић и Бакмаз. Седмерци: Књаз Милош 7 (3), Црвена звезда 0 (0). Искључења: Књаз Милош 2, Црвена звезда 4 минута.

Књаз Милош: Којић 3, Костић 9, Радоичић 2, М. Томић 6 (1), К. Томић 3 (1), Николић 1, Рабата 1, Поповић, Симић 2, Томковић 4 (1), Карић, Грбић 2, Агатуновић, Тодоровић 2, Стефановић 2.

Црвена звезда: Манчић 2, Гуџић 2, Ј. Ђорђевић 4, Савић 2, Ђокић, Миличевић 5, В. Ђорђевић 7, Лежаја, Михајловић, Сикимић, Сујић 2, Антонић 1, Карадиновић 1, Вуклиш.

Црвено-беле су сезону завршиле са 22 пораза у 22 утакмице, гол разликом 497:812, без освојеног бода, али ноћна мора је коначно завршена и сада коначно следе лепши дани.

Повезане вести

Leave a Comment