Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Дангубић: Нећемо одступати од наше игре

После тријумфа у вечитом дербију који је одигран у недељу кошаркаше Црвене звезде Телеком у среду очекује дуел са још једним АБА лигашем. У оквиру осмог кола Супер лиге Србије црвено-бели ће од 18 сати у Сремској Митровици гостовати екипи Мега Лекса.

Иако је Звезда тријумфовала у сва четири претходна меча ове сезоне, сви у табору црвено-белих су свесни да их против изузетно талентоване екипе коју предводи тренер Дејан Милојевић очекује веома тежак задатак:

Одиграли смо много неизвесних утакмица са Мегом, тако да нема дилеме да нас и сада очекује велики изазов. Ради се о изузетно младој, талентованој екипи, жељној доказивања, која на свом терену игра веома борбено. Са многима сам играо и знам да ће учинити све да нас победе – почиње причу Немања Дангубић.

zzzzzzzz11150525_935943423133221_4601404257078611375_n

Наш циљ је да наставимо победнички низ, чиме бисмо материјализовали победу у вечитом дербију у прошлом колу и остали на сигурном путу да освојимо прву стартну позицију за плеј-оф што би нам омогућило предност домаћег терена у доигравању. Нећемо одступати од наше игре, што значи агресивна одбрана и што више лаких поена из контранапада – кратко је застао Дангубић и потом додао:

Мега је ове сезоне играла веома атрактивно, за кош више, о чему сведочи податак да су у АБА лиги били најефикаснији тим. Зато ће наша одбрана морати да буде на изузетном нивоу. Миљеновић одлично разиграва екипу, Јокић је био МВП регионалног такмичења, а својим играма намећу се Загорац, Мусли и Крстић. Марко Кешељ предњачи по искуству и сам може буквално да реши сваки меч. Све у свему то је састав који заслужује пун респект. 

Звезда је у минулом вечитом дербију имала велику подршку са трибина,  а томе се и у Сремској Митровици нада Дангубић.

Волео бих да дође што више наших навијача, јер нам је њихова подршка значајна у сваком мечу и на сваком терену. Против Партизана су нас сјајно бодрили, надам се да ће тако бити и у Сремској Митровици а ми ћемо се потрудити да забележимо још један тријумф – закључује Дангубић.

Повезане вести

1 comment

losmi мај 20, 2015 at 19:37

Uclanicu se u neku politicku stranku, i maksimalno cu se angazovati da na sledecim izborima budem u skupstinskom sazivu… Prvog dana rada podnecu skupstini predlog zakona kojim ce biti zabranjeno Radonjicu da bude trener Zvezde, kako njemu tako bilo kom crnogorskom gilipteru i prevarantu da bilo sta radi u Zvezdi.. Cim se zakon usvoji podnecu ostavku jer me politika ne interesuje…

Reply

Leave a Comment