Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Дангубић: Јако битна победа за нас

Црвено-бели су славили на гостовању против Меге и остали једина непоражена екипа у Супер лиги, а Немања Дангубић је за 16 минута у игри погодио две важне тројке, па је Мега доживела и пети пораз против Црвене звезде у свим такмичењима ове сезоне.

– Тешка утакмица за нас, Мега је одиграла квалитетан меч. Правили су нам доста проблема у нападу с “пик енд попом“, али на крају смо успели да стигнемо и победимо, што је најважније у овом ритму утакмица које се играју на свака два дана. Веома је тешко играти, поготово после Партизана. После Меге играмо против Металца, тако да у овом циклусу имамо три озбиљна меча и битно је да их добијемо. Веома сам срећан што смо на крају успели да победимо – рекао је Дангубић, а затим наставио:

– Мислим да је то тим који целе сезоне игра квалитетно и доста играча у том ритму искаче, тако да смо до победе дошли због доста квалитетних играча који могу да надокнаде неке слабије партије других играча, тако да је ова победа јако битна за нас у смислу потврде тријумфа из дербија – закључила је црвено-бела шестица.

Повезане вести

Leave a Comment