Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Црвена звезда у финалу турнира пријатељства!

Победом над вршњацима загребачког Динама, млађи кадети Црвене звезде пласирали се у финале.

Други по реду турнир пријатељства „Саво Милошевић“ који се игра у Бијељини, тачније етно селу Станишићи, ове године је организован на још вишем нивоу, а колико је младим фудбалерима стало да оставе добар утисак и постигну добре резултате, најбоље показује сцена са прве полуфиналне утакмице која је играна данас.

Наиме, дечаци рођени 1999. године, под вођством тренера Огњена Коромана, супротставили су се екипи Динама из Загреба. Након 60 минута игре, резултат је гласио 1:0 за Црвену звезду, а стрелац јединог гола, на одушевљење већег броја навијача, у 22. минуту био је Дејан Јовељић, који се након прекида најбоље снашао у петерцу Динама. Када је главни арбитар одсвирао крај, наши дечаци су поделили радост са навијачима који су их бодрили током целе утакмице.

Млађи кадети Црвене звезде су након групне фазе заузели прво место са све три победе, испред Осијека, Будућности и Вележа. Као првопласирани, обезбедили су улазак у полуфинале, а након данашњег дана, као први финалиста, свог противника ће знати након утакмице Војводина – Партизан.

Финална утакмица овог турнира на програму је у недељу, 24. маја.

Претходно је фудбалерима Црвене звезде на челу са тренером Огњеном Короманом, уприличен срдачан дочек од стране удружења навијача Црвене звезде из Бијељине. Малади фудбалери имали су прилику да се упознају са знаменитостима града Бијељине, где су обишли комплекс манастир Свете Петке на Пет језера, а затим је настављено дружење са симпатизерима “црвено-беле“ боје.

Повезане вести

Leave a Comment