Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: 70. меч, а има их још много…

Кошаркаши Црвене звезде Телеком наставили су тријумфални низ у Суперлиги Србије. Црвено-бели имају скор 9-0, а велика потрошња у походу на Топ 16 Евролиге и два трофеја не осећа се у игри Звезде. Најбољи показатељ тога био је убедљив тријумф над Металцем у дворани Пионир резултатом 87:69.

Након утакмице тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић био је задовољан, али је и истакао у први план велику потрошњу екипе у досадашњем току сезоне:

Ово је био 70. меч ове сезоне, а имамо још доста да играмо. Урадили смо вечерас оно што смо прижељкивали. Успели смо да поведемо рачуна о ровитим играчима који су производ свега што смо прошли. Надамо се да ћемо до плеј-офа бити сви максимално здрави и спремни да дамо све од себе – застао је на кратко Радоњић, а потом се осврнуо на утакмицу против Ваљеваца:

Држали смо контролу меча од почетка и имали смо могућност да водимо рачуна и о стварима, које сам већ набројао, а биле су нам изузетно важне – рекао је тренер црвено-белих, а онда додао:

Суперлигу смо почели одавно, још када смо имали мечеве у Евролиги и плеј-оф АБА лиге. Потрошња јесте огромна, али ми имамо изузетно велики мотив. Мислим да ће тај наш мотив бити још више визуелно изражен у наредним мечевима – закључио је Радоњић.

Након утакмице кратке утиске изнео је и Бобан Марјановић:

Мислим да је била једна лепа утакмица. Играли смо и једни и други заиста добро. Наша одбрана је пресудила у овом мечу – рекао је Марјановић.

Повезане вести

Leave a Comment