Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Лепе успомене ме везују за Панчево

У размаку мањем од 48 сати кошаркаши Црвене звезде Телеком поново ће ове сезоне одиграти два меча. После деветог узастопног тријумфа у Супер лиги Србије, овог пута у суботу против Металца (87:69), црвено-беле већ у понедељак од 19 сати и 30 минута очекује дуел са екипом Тамиша у Панчеву.

У тиму још имамо ровитих играча, а овако згуснут распоред утакмица нам отежава њихов потпун опоравак. У сваком случају и у дуелу против Тамиша у Панчеву идемо на победу. Наш циљ до краја лигашког дела сезоне се зна, а то је да сачувамо прво место које ће нам у плеј-офу могућити предност домаћег терена – каже тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић и додаје:

Меч против Тамиша захтеваће наш максимално озбиљан приступ. Желимо да освојимо нове бодове, али и да урадимо неке ствари које ће нам бити значајне за финиш сезоне – наглашава Радоњић.

zzzzzzzzz11102714_931943273533236_4585518841006290599_n

Занимљиво је истаћи да је током своје богате играчке каријере Дејан Радоњић својевремено носио дрес панчевачког Профиколора:

Било је то сада већ давне давне 1993. године – присећа се Радоњић и наставља:

Заиста ми је било те сезоне много лепо у Панчеву. Оно што највише памтим су диван град и заиста дивни људи. Стекао сам тамо много пријатеља. Интересантно је да ће ми ово бити први званични меч у Панчеву од како сам отишао из Профиколора 1994. године. Била је то заиста добра сезона за мене и морам да још једном нагласим да ме лепе успомене везују за тај град. Из тог разлога ћу се потрудити да се моја екипа у што бољем светлу покаже панчевачкој публици – закључио је Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment