Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездин повратак у Европу

ФК Црвена звезда се после две године враћа на европску сцену. Црвена звезда је на састанку другостепене комисије ФСС добила зелено светло за учешће у европским такмичењима.

После освајања титуле шампиона прошле сезоне и избацивања из Европе на годину дана, због нових нагомиланих проблема и велике финансијске дубиозе, Црвена звезда је била под лупом УЕФА и постојао је страх да би исти сценарио могао да се понови. Ипак, препрека од 6.4 милиона евра је највише захваљујући генералном спонзору Газпрому прескочена, и омогућено је учешће у квалификацијама за Лигу Европе.

Шта Звезди значи и доноси учешће у Европи можете прочитати у првој МЦЗ анализи, а ускоро ћемо се позабавити и могућим противницима, као и реалним дометима. Са којим тренером и играчима сазнаћемо пре почетка припрема заказаних за 8.јун, искрено се надамо.

Црвена звезда ће у Лиги Европе стартовати од 1.кола квалификација, 2.јула. Жреб за 1. и 2.коло квалификација обавиће се 22.јуна у Ниону. Црвена звезда ће бити повлашћена и носиоц у прве две рунде квалификација.

Повезане вести

1 comment

madness2233 мај 25, 2015 at 20:01

Kad bi zadrzali mlade=rajkovic,grujic,ristic i jovic,lukovic se vraca..
Dovesti krunica i abua slobodan je igrac ,jedno dobro krilo umesto lazovica..
I pre svega iskusnog trenera ,ko zna.. 😀

Reply

Leave a Comment