Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Сезонске карте у претпродаји и на интернету

Годишње карте КК Црвена звезда Телеком за сезону 2015/2016 ускоро ће се наћи у претпродаји (ценовник сезонских улазница можете погледати ОВДЕ). За куповину сезонских карата у претпродаји обезбеђен је попуст од чак 20 одсто, а могућа је и куповина на рате. За све власнике претплатних карата за сезону 2014/2015 омогућен је и додатни попуст од 900 динара као и право прече куповине чиме ће моћи да обезбеде идентична места која су имали током ове сезоне.

Кошаркашки клуб Црвена звезда овог пута је омогућио куповину сезонских карата у претпродаји и путем интернета чиме ће у значајној мери олакшати куповину и навијачима из унутрашњости. Сви они који поседују важеће сезонске карте и који желе да путем интернета обезбеде своје нове годишње улазнице мораће да на сајту КК Црвена звезда преузму формулар, а потом попуњен формулар заједно са фотографијом полеђине важеће сезонске карте (на којој се види регистрациони број и бар код) пошаљу на callcenter@eventim.rs. Потом ће путем мејла добити упутство за уплату, а годишња карта за сезону 2015/2016 биће им достављена на адресу наведену у формулару (трошкове доставе сноси купац). Треба нагласити да ће такође бити омогућена и класична куповина преко интернета и то преко сајта www.eventim.rs о чему ће више информација бити доступно када буде објављен датум почетка претпродаје.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком ће ове сезоне на свом терену одиграти око 40 утакмица, па се јасно може израчунати какву погодност омогућује куповина годишњих карата за наредну сезону у претпродаји. Такође, не треба заборавити да ће због заузетости Комбанк арене Црвена  звезда Телеком своје утакмице у Евролиги наредне сезоне играти у дворани Пионир која има скоро троструко мањи капацитет. Куповином сезонских карата обезбедили бисте своје место за праве кошаркашке спектакле својствене само Звездиним утакмицама на евросцени, али и за све остале мечеве које црвено-бели буду играли као домаћини. Још једном посебно наглашавамо да се куповином улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски може помоћи клубу да и у наредној сезони бележи врхунске резултате и осваје трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment