Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Божовић: Не размишљам о позиву Звезде и не преговарам, постоји само ДА и ОДМАХ!

Миодрага Грофа Божовића од клупе Црвене звезде дели још седница УО која ће верификовати предлог и заказати званичну промоцију у Медија центру стадиона „Рајко Митић“. Одушевљење нису крили ни навијачи, ни Божовић. У разговору са медијима истакао је да га чека велики посао, и да жели да Звезда поново буде препознатљива по игри и моћна у Европи.

О позиву Звезде не размишљам и не преговарам и ако сам слободан када ме мој клуб позове постоји само један одговор на позив мог клуба. ДА и ОДМАХ. Јавност мало зна да сам 2010. био тренер Звезде на једну ноћ, али тада нисам могао да прихватим клуб због важећег уговора у Русији. Са својим клубом нисам преговарао ни о чему, осим о томе да ли имамо исту визију Звезде. Када сам разумео да делимо исте снове и амбиције „преговори“ или још боље разговори су били завршени. А Звезда коју сањамо је моћан тим који игра модеран и препознатљив фудбал о коме Европа треба поново да прича. 

Божовић је истакао и да је годинама сањао о Звездиној клупи, док је био тренер у Русији.

Захваљујем се Богу што ми је дата прилика да будем део велике Звезде и да заједно остваримо снове. нема веће части него водити свој клуб на нашој Маракани и верујте ми сањао сам о томе свих ових година, које сам провео радећи у иностранству. Хвала господину Кокези на упорности, управи клуба на поверењу и навијачима, који су ових дана што порукама, што лично показали колико подржавају позив да водим Звезду. Пред нама је тежак посао, молим Звездаше за стрпљење и подршку, а ми ћемо знати то да вратимо и трофејима.

Повезане вести

Leave a Comment