Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Марјановић: Наш циљ се зна

У утакмици претпоследњег кола Супер лиге Србије кошаркаши Црвене звезде Телеком у понедељак од 19 сати и 30 минута у дворани Пионир дочекују Војводину. Улазнице за ову утакмицу су у продаји на свим пословницима Евентима, а на дан меча продаваће се и на благајни Пионира од 15 сати. Цене карата су непромењене, па је за трибине потребно издвојити 300, а за партер 400 динара. Плава и бела ложа коштају 600, а ложа 800 динара, док је цена улазница за почасна места тик уз терен 3.000 динара.

Војводина је доста добро одиграла досадашњи део Супер лиге. О томе сведочи податак да два кола пре краја лигашког дела и даље имају шансе за пласман у плеј-оф. Ипак, и у овом мечу смо фаворити, нашим озбиљним приступом, чврстином и великом ангажованошћу у одбрани морамо да неутрашилемо њихове шансе да нас изненаде у овом мечу – почиње причу Бобан Марјановић и додаје:

Покретачка снага у екипи Војводине је плејмејкер Јован Новак. По статистици он је најкориснији играч, најбољи је стрелац и асистент екипе. На њега ћемо морати да обратимо посебну пажњу, али и у овом мечу наш циљ се зна. Желимо да забележимо још једну победу и упишемо нове бодове. Играмо на нашем терену и потрудићемо се да пред нашим навијачима пружимо још једну добру партију. Ово ће нам бити последња утакмица пред дерби за Партизаном па ћемо се потрудити да је искористимо и за уигравање одређених тактичких варијанти – констатовао је Марјановић.

Повезане вести

Leave a Comment