Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаМлађе категоријеНајновије

И Миладиновић Звездин професионалац

Талентовани јуниор Црвене звезде Телеком Давид Миладиновић потписао је први професионални уговор. Миладиновић је рођен 18. маја 1997. године у Смедеревској Паланци, висок је 209 центиметара, игра на позицији центра, а са Звездом је потписао четворогодишњи уговор.

Миладиновић је ове сезоне са јуниорима освојио титулу шампиона Србије, а прошле године у Милану освојио је Евролигин фајнал-ејт. Млади центар има и успешно репрезентативно искуство с обзиром да се 2013. године са кадетском селекцијом Србије окитио сребрном медаљом на Европском првенству, а годину дана касније је са селекцијом до 17 година на Светском првенству освојио бронзано одличје.

И ове године Миладиновић ће се борити за дрес са државним грбом пошто се налази на ширем списку јуниорске и селекције до 19 година.

Повезане вести

1 comment

pera јун 4, 2015 at 17:55

Ovaj momak bi mogao da za par godina bude prva petica tima. Sa njim mora da radi neko ko je tu peticu igrao. Što klub ne angažuje nekog od bivših velikana kluba da nauči ove klince kako se igra ledjima prema košu i kako se pre svega postavlja petica. Imam utisak da mi naše visoke igrače sve teramo da igraju četvorku.

Reply

Leave a Comment