Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЗвездине легендеКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездини ветерани у Истри освојили 3. место

На зеленом терену на Жлињи, окруженом зидинама оближњег каштела Моросини-Гримани, завршен је „3. Ел-Стил међународни малоногометни турнир“ на којем су ветерани Црвене звезде освојили треће место.
У утакмици за треће место Црвена звезда је након извођења казнених удараца била боља од бањалучког Бораца (3:2). Победник турнира је МНК Малинг из Лабина који је у финалу био бољи од Ријеке.

Овај турнир је пулски Ел-Стил покренуо прије три године с циљем да се кроз дружење и спорт повежу земље које су некад чиниле бившу државу. Уз домаћина из Савиченте, НК Смољанци Слободу и организатора, Ел- Стил из Пуле, на турниру ветерана суделовали су МНК Малинг из Лабина, Ријека, Хајдук из Сплита, Црвена звезда, Сарајево, бањалучки Борац те љубљанска Олимпија.

За Црвену звезду су наступали: Перица Огњеновић, Горан и Мирко Буњевчевић, Живановић, Далибор Шкорић, Никослав Бјеговић и Иван Вукомановић.

Звездини ветерани су на турниру одиграли отворене утакмице с много голова, где су с неким потезима подестили присутне на своје славне дане. Турнир се играо 5+1, два пута по 15. минута.

Повезане вести

Leave a Comment