Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Навијачи дођите, сада је важно

Одлучујуће борбе за шампиона Србије почињу. Полуфинална серија плеј-офа стартује у суботу, а црвено-бели у Пиониру од 18 сати дочекују Мега Лекс.

КК Црвена звезда овим путем позива све своје навијаче да у финишу домаћег шампионата пруже преко потребну подршку екипи у намери да освоји још један трофеј, укупно трећи ове сезоне и тако на величанствен начин крунише изузетно успешну такмичарску годину.

Неопходна је потпуна мобилизација свих звездашких снага како би се веома дуга и напорна сезона тријумфално окончала. Зато апелујемо на све оне којима су црвено-беле боје у срцу да од суботе 6. јуна, па све до завршетка плеј-офа на свакој утакмици буду уз Звездине кошаркаше, јер само заједно можемо до тако жељеног успеха и трофеја који се чека пуних 17 година.

Изабраници тренера Дејана Радоњића су у овој сезони, у којој су већ освојили Куп Радивоја Кораћа и шампионски прстен АБА лиге, одиграли више од 75 утакмица и додатна енергија са трибина коју могу да им пруже Звездини навијачи је од непроцењиве вредности. То ће бити њихова додатна снага и мотив да се беспоштедно боре и никада не предају. Важност коју навијачи имају за клуб истицана је много пута, а сада она још више добија на значају.

И зато – НАВИЈАЧИ ДОЂИТЕ, САДА ЈЕ ВАЖНО.

Повезане вести

Leave a Comment