Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Митровић: Било би нам теже да је серија отишла у трећи меч

       Вођа црвено-белог тима Лука Митровић пружио је сјајну партију у другој утакмици полуфиналне серије плеј-офа Супер лиге Србије против Мега Лекса. Млади крилни центар је био најкориснији кошаркаш у победничком тиму са индексом 25. За 27 минута у игри убацио је 12 поена, забележио по седам скокова и асистенција, а са линије слободних бацања имао је максималан учинак (6-6).

zzzzzzzzzzz11391558_951694311558132_3288428928217215759_n

– Није ово нека наша најсјајнија партија, али примарни циљ је испуњен. Финале је обезбеђено у две утакмице, изузетно би нам теже било да је ова серија отишла у трећи меч, тако да овако имамо и више времена да се одморимо и спремимо за финале – рекао је капитен тима, а затим се осврнуо и на серију у којој Партизан има предност после првог дуела против Металца:

– Оправдали су улогу фаворита у првој утакмици. Металац је неугодан домаћин током читаве сезоне, тако да видећемо… Партизан је апсолутни фаворит, али не верујем да ће се Металац тако лако предати. Сви очекују то финале с Партизаном и након те прве победе сигурно је да су ближи томе и ми у том правцу размишљамо. Мислим да ће то бити стварно још једна неизвесна серија, налик на ону из АБА лиге, али не са толиким улогом, али опет улог је трофеј, тако да сигурно мотивација бар код нас неће изостати – закључио је репрезентативац Србије.

Повезане вести

Leave a Comment