Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Калинић: Ако успемо, награда ће бити јако слатка

Никола Калинић је још једном пружио одличну партију у походу ка новом финалу ове сезоне. Звезда је против Мега Лекса у дворани “Пинки“ забележила своју 1000. победу у националним шампионатима у клупској историји, а репрезентативно крило је било најефикасније у победничком тиму са 24 поена уз четири скока и феноменалан проценат шута за три поена од 80 одсто (4/5).

– Тежак меч, сигурно да нас не радује тај број примљених поена – 89, али добро, шта да радимо, победи се не гледа у зубе и најважније је да смо одрадили посао како треба и изнели целу утакмицу уз свакојаке ситуације које су се дешавале. Остаје нам још тај један степеник, још један циљ који смо зацртали још на почетку сезоне да остваримо и да завршимо како треба.

На питање кога очекује у финалу Калинић није имао дилему:

– Партизан је сигурно велики фаворит. Свака част екипи Металца на целој сезони, али мислим да је екипа Партизана у овом делу сезоне много озбиљнија, концентрисанија, више су у томе, тако да очекујем њих у рововској борби на три добијене утакмице. Биће паклено, ко зна када ћемо завршити ту нашу лигу, али ништа, морамо да изгурамо то до краја, то смо радили целе године, за то се борили и сигурно је да ће на крају, ако успемо, награда бити јако слатка – поентирао је један од кључних играча првака АБА лиге.

Повезане вести

Leave a Comment