Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Изазивачи намучили Калинића и Вилијамса

TakmicenjeizazovimeНа отвореним теренима КК Црвена звезда на Малом Калемегдану Никола Калнић и Маркус Вилијамс имали су необичан кошаркашки обрачун.

Наиме, двојица првотимаца црвено-белих у наградном конкурсу #TelekomIzazov такмичили су се против изазивача, али и међусобно. Од преко 70 изазова који су објављени на друштвеним мрежама изабрано је 20 најатрктивнијих које је требало да понове кошаркаши Звезде.

Љубитељи игре под обручима из целе Србије задали су веома тешке и прилично ориганалне задатке па су Вилијамс и Калинић успешно одговорили на пет изазова. Калинић је био за нијансу успешнији пошто је успео да понови три задатка.

Колико су тежак посао имали првотимци црвено-белих најбоље су посведочили сами изазивачи који су признали да су поједине потезе морали да понове чак 200 пута како би били успешно изведени.

Међу задацима су се јављали углавном необични шутеви преко табле, са клупе иза аут линије, са пола терена преко главе, било је занимљивих дриблинга, атрактивних закуцавања… Ипак, један од најоригиналнијих изазова био је кош са пола терена који је један од такмичара постигао ногом седећи у столици окренут леђима кошу, фудбалским жаргоном речено – маказицама.

Сви такмичари који су успели да победе Звездине кошаркаше добили су потписане лопте, мајице са Звездиним апликацијама и реплике кошаркашких дресова.

VilijamsЗа добру атмосферу током једночасовног дружења био је задужен познати спортски водитељ Милан Бошковић, а своје трикове са лоптом у паузама је изводио Немања Блажић популрани Трики шампион Балкана у слободном стилу.

– Очекивао сам занимљиво такмичење. Ово је заиста била веома оригинална акција. Морам да признам да су неки изазови чак и за нас били претешки, али најважније је да смо се лепо дружили и добро забавили – сумирао је своје утиске Калинић и потом додао:

– Неке од ових потеза које смо морали да поновимо никада пре нисам био у прилици да видим, тако да изазивачима свака част за оригиналност. За неке задатке у којима су кошеве постизали ногом не знам како би се и Меси снашао. У сваком случају дали смо све од себе – закључио је Калинић.

KalinicОво је била још једна од манифестација која је организована и као промоција кампање претпродаје сезонских улазница које се уз бројне погодности могу купити у клупским просторијама на Малом Калемегдану до 20. јуна (више информација можете пронаћи ОВДЕ).

#TelekomIzazov је у сваком смислу испунио очекивања свих учесника, а ова акција дефинитивно је померила границе када је у питању интеракција између навијача, клуба и спонзора и сигурно ће добити свој наставак.

Повезане вести

Leave a Comment