Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновијеТрансфери

Радомир Драшовић у Партизану! Звезди шесторица на позајмицу!

Мали сензационални ватерполо трансфер у Србији – Радомир Драшовић нови је ватерполиста Партизана! Перспективни ватерполо репрезентативац после само годину дана напустио је Црвену звезду и потписао трогодишњи уговор са екипом Владе Вујасиновића. Звезда ће добити шест младих играча на позајмицу.

Оно о чему се летос „шушкало“ добило је потврду. Један од најталентованијих играча у региону, Радомир Драшовић, прелази у Партизан! Драшовић рођен 1997.године, почео је да тренира ватерполо у Црвеној звезди, затим прешао у ВК Сингидунум, пружао је добре партије у протеклом шампионату, чиме је заслужио дебитантски позив у репрезентацију Србије. Након само једне сезоне у Звезди, постаће члан шампиона Србије, који је остао без Душана Мандића, али је једини успео да сачува костур тима и да се додатно појача.

Црвено-бели ће добити шест играча на позајмицу. Реч је о Михајлу Репановићу, Филипу Јанковићу, Александру Андрејевићу, Николи Радуловићу, Николи Јапунџићу и Немањи Бакићу. Они ће провести годину дана у Звезди, након чега ће два клуба даље одлучити.

Црвену звезду је напустио практично цео тим, на челу са репрезентативцима – капитен Сава Ранђеловић, Страхиња и Виктор Рашовић, Његован, легендарни голман Денис Шефик (Раднички), Димитрије Обрадовић (Рома) и центар Никола Томашевић (Раднички), резервни голман Марко Драксимовић (Аустралија). Нови тренер је Ристо Маљковић, који ће на клупи заменити селектора Србије, великог Дејана Савића.

Повезане вести

1 comment

pera сеп 1, 2015 at 16:25

Tuga. Jelenića treba proglasiti za heroja.

Reply

Leave a Comment