Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: Не умиремо у лепоти, битно је да освојимо титулу , макар и са пола коша

Тренер Црвене звезде господин Дејан Радоњић након вођства од 2:0 у финалној серији плеј-офа Суперлиге изјавио да је битно да је Црвена звезда победила, да је у хали било јако топло и да нема повреда, као и да не очекује да се неком допадне игра.

– Тежак меч, знали смо да ће бити тако, да ће Партизан дати све од себе да изједначи и направи неизвесну завршницу плеј-офа. Провлачи се да квалитет није на нивоу који смо пружали раније, али после толико одиграних утакмица, мислим да је и са наше и њихове стране дато све од себе. Топло је, клизаво, момци су са обе стране били на максимуму.

Он је додао да црвено-беле вечерас није служио шут.

Када се ломио резултат промашили смо отворене шутеве. На крају смо успели да славимо. Битно је да се у овом условима нико није повредио. Иде следећи меч, покушаћемо да се регенеришемо колико је то могуће. Желимо да дођемо до треће победе, ма каква она била, и са пола коша, рекао је Радоњић и додао:

Свака победа против Партизана је изузетно тешка, жеља је велика код обе екипе. Нереално је очекивати да после толико мечева у сезони играмо лепо и допаднемо се неком. Желимо да пружимо последње атоме снаге и будемо бољи од Партизана.

 

Повезане вести

Leave a Comment